Tab Content
  • Basso's Avatar
    17-03-19, 10:09
    OK Folks, found the problem. A wire on the MAF sensor was making a bad connection. Easy cheap fix this time! Thanks for all your input.
    11 replies | 291 view(s)
  • Basso's Avatar
    14-03-19, 15:19
    OK - so it may not be the cam sensor then.....that would be a shame! Fuel filter is a Delphi fitted by the diesel specialist when the injectors and...
    11 replies | 291 view(s)
  • Basso's Avatar
    14-03-19, 14:11
    Yes - I am keeping an eye on this, but the problem has not returned again. I don't think it is anything to do with my present fault though....
    11 replies | 291 view(s)
  • Basso's Avatar
    14-03-19, 10:12
    indeed - but they are brand new injectors along with the fuel pump....no flashing coil light or EML is coming up.
    11 replies | 291 view(s)
  • Basso's Avatar
    14-03-19, 09:48
    Yesterday evening my X type 2.0l diesel started cutting out/stalling. This particularly happened at low speeds - no spluttering or anything, the car...
    11 replies | 291 view(s)
No More Results

1 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Ex Maresfield Garage Mark Beesley??? I used to work with you in those days. Graham King ring any bells? I am over in Newick, so not far from you
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
About Basso

Basic Information

About Basso
Location:
Buxted, United Kingdom
Car(s) Driven:
Jaguar X Type 2.0l Sovereign Estate, 2009, 138000 miles

Signature


2009 X type 2.0L Diesel Sovereign Estate 141000 Miles. Replaced injectors and fuel pump 140000 miles. Tailgate mod fitted. OAP fitted to alternator.

Statistics


Total Posts
Total Posts
347
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
1
Most Recent Message
07-05-14 18:25
General Information
Last Activity
17-03-19 11:48
Join Date
17-11-12
Referrals
0

17-03-19