Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Turns over but not firing

  1. #11
    Senior Member frankc's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Malvern England
    Posts
    5,448
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by frankc View Post
    Before you do any of that go and check all you main electrical cables. Especially the big thick ones in the boot. I would bet money on it being the earth. There is also one large earthing cable under car passenger side too. Remove. Sandpaper. Put them back on tight. Been there done that so to speak.

    Here you go https://www.jaguarforum.com/showthre...=1#post1064920
    A voice crying in the dark..........
    2003 Zircon Blue XKR Convertible.
    It's in the detail.

    To see index of "Franks Story" up to 8th March 2017 Please Click Here. Thanks!


    Cannot see any photos? PHOTOBUCKET FIX please CLICK HERE FOR SOLUTION

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich, Suffolk
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Jimbov8 View Post
    Have you checked the inertia switch hasn’t tripped.
    Yes, didn't appear to have tripped but I pressed it anyway and it didn't make a difference.
    2009 X-Type sovereign estate, 2L diesel manual.
    2002 XK8 convertible.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •