Results 1 to 9 of 9

Thread: Rear Parking Sensors

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Hungerford
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Cool Rear Parking Sensors

    HI
    Ive got no clicking from my rear parking sensors Reversing light is on tho is this likely to be the module.
    Any suggestions welcome
    Regards
    MIke
    Car is an X Type 56 Plate 2.2D SE Estate

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Further up the creek.
    Posts
    832
    Post Thanks / Like
    2000 Jaguar X308 4.0
    1973 Jensen Interceptor Mk III 7.2
    1969 Jensen Interceptor Mk I 6.3

  3. #3
    Super Moderator Ian D's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hampshire
    Posts
    8,134
    Post Thanks / Like
    Thread moved to X-Type section.
    Current Car:
    2017 XE R-Sport 25t 250Ps 18MY.

    Previous Cars:
    2000 S-Type 3.0L SE Auto
    2004 X-Type 3.0L AWD SE Auto estate.
    2007 XK x150 4.2L Coupe

    Resident Super Moderator.
    V6 X-Type Oil Sump Replacement Guide


  4. #4
    Senior Member Graham1402's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    NW London
    Posts
    296
    Post Thanks / Like
    I had this last week. Disconnected then reconnected the 3 connector blocks that go into the module, located in boot.

    That solved the problem. Now get a strong beep and hopefully less trouble with the sensors.
    55 plate. 2.0D SE Estate. Quartz Grey. Warm Charcoal Leather. HID Lights. Stainless Mesh Grille. Body Colour Surround. 88K Mls

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Hungerford
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Tried that no luck

  6. #6
    Senior Member tmwsccsh's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Letchworth, Hertfordshire
    Posts
    392
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Graham1402 View Post
    Disconnected then reconnected the 3 connector blocks that go into the module, located in boot.
    Hi,

    Sorry to thread hijack, but I am getting grief with my sensors at the moment so would like to do the disconnect / reconnect. Where in the boot are these located?

    Thanks in advance.

    Regards

    TMW
    Black 2001 3.0 V6 SE Auto
    Lots of miles covered - many more still to do...

  7. #7
    Senior Member Faltwen's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sunny Scunny
    Posts
    637
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tmwsccsh View Post
    Hi,

    Sorry to thread hijack, but I am getting grief with my sensors at the moment so would like to do the disconnect / reconnect. Where in the boot are these located?

    Thanks in advance.

    Regards

    TMW
    in the spare wheel well, on the left hand side.
    Now - 2016 Jaguar XE Prestige 2.0 petrol in Bluefire - Parking Assist Pack, heated screen.
    Had - 2008 - 2.2 Auto Sovereign Saloon - Genuine Sovereign Glacier Blue with heated screen, piped seats, Satnav, Premium Sound System, Jaguar Voice, Front and Rear Sensors, Walnut Steering Wheel and dash, Proteus 18" Wheels plus the dreaded DPF!!!!
    2003 2.5L SE - Ultraviolet.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Hungerford
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Hi Correct
    Mike T

  9. #9
    Senior Member tmwsccsh's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Letchworth, Hertfordshire
    Posts
    392
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Faltwen View Post
    in the spare wheel well, on the left hand side.
    Cheers - will check and reset in 10...

    Regards

    TMW
    Black 2001 3.0 V6 SE Auto
    Lots of miles covered - many more still to do...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •