Results 1 to 4 of 4

Thread: Bluetooth gone missing!

  1. #1
    Senior Member kjohnr2001's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Houseboat Alis, Essex
    Posts
    403
    Post Thanks / Like

    Bluetooth gone missing!

    Hi all, 2006 4.2n/a, 107k miles, had Bluetooth connectivity working fine for 2 years, now lost phones....
    Tried the usual sorry crud - switch on, switch off, repeat ad nauseam, no joy.
    Anyone got any ideas?
    Grumpy 😡
    Grumpy

    Time flies like an arrow,
    Fruit flies like a banana....

    2006 XK, 4.2 coupe, grey, cream and grey interior
    2005 S Type, 2.7s, BRG, cream leather interior

  2. #2
    Senior Member trw999's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Essex/Herts border
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Same aged car. I’ve had it AWOL for over three years. I think they had a shelf life when fitted ...

    I just use Bluetooth earbuds now instead.

    Tim

  3. #3
    Senior Member kjohnr2001's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Houseboat Alis, Essex
    Posts
    403
    Post Thanks / Like
    Main problem is not having a phone now....
    Will try another route, cheers anyway
    Grumpy

    Time flies like an arrow,
    Fruit flies like a banana....

    2006 XK, 4.2 coupe, grey, cream and grey interior
    2005 S Type, 2.7s, BRG, cream leather interior

  4. #4
    Senior Member kjohnr2001's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Houseboat Alis, Essex
    Posts
    403
    Post Thanks / Like
    Just tried my Samsung J6, no sign of that either - guess the module has gone up the fritz.....
    Hey ho, more money ��
    Grumpy

    Time flies like an arrow,
    Fruit flies like a banana....

    2006 XK, 4.2 coupe, grey, cream and grey interior
    2005 S Type, 2.7s, BRG, cream leather interior

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •