Jaguar Forum banner
321 - 340 of 437 Posts
Dla tych, którzy mają hyper v wbudowany w system Windows 11, mongoose pokazuje urządzenie USB jako używane i nigdy nie może połączyć się przez pulpit zdalny (remotefx). Ale możesz użyć virtualhere za darmo i łatwo zainstalować, aby udostępnić urządzenie USB mongoose USB ze swojego hosta.

Dla tych, którzy mają hyper v wbudowany w system Windows 11, mongoose pokazuje urządzenie USB jako używane i nigdy nie może połączyć się przez pulpit zdalny (remotefx). Ale możesz użyć virtualhere za darmo i łatwo zainstalować, aby udostępnić urządzenie USB mongoose z hosta.
Czy twój SDD działa? Moje testy sieciowe są w porządku, wszystkie pliki kalibracyjne zostały pobrane, 60 GB +, ale kiedy klikam na rekomendacje i chcę naprawić, to się nie naprawi, chyba że połączy się z internetem / topix, który jest zielony. Wydaje się, że pomimo pobrania wszystkich plików, nie działa bez połączenia z internetem z serwerami jag.

Czy twój SDD działa? Moje testy sieciowe są w porządku, wszystkie pliki kalibracyjne zostały pobrane, 60 GB +, ale kiedy klikam na rekomendacje i chcę naprawić, to nie naprawi, chyba że połączy się z internetem / topix, który jest zielony. Wygląda na to, że pomimo pobrania wszystkich plików nie działa bez połączenia z internetem z serwerami jag
Tak. Zobacz załącznik. Uruchamiam wersję 164.

Attachments

Pobierz najnowszą wersję tutaj, używam 164, ale ma 3 GB, więc tak naprawdę nie mogę przesłać.

Następnie plik poniżej to plik readme z instrukcjami, jak rozwiązać problem.

Używaj tylko na maszynie wirtualnej, ponieważ może zawierać wirusa.

Tak, wszystko uruchamiam w VM. Nie wiem, co się dzieje z moim SDD (wcześniej działało bez problemu), kilka dni temu zainstalowałem najnowszą wersję z linku jlr i postępowałem zgodnie z instrukcjami. Wszystkie pliki kalibracyjne pobrane (ponownie) itp. Kiedy połączę się z moim Jaguarem z 2013 roku, znajdę problem/usterkę, kliknę rekomendacje, chcę wykonać, zatrzymuje się, prosząc o połączenie z internetem i topix, mimo że mam oba :( Wdrożyłem również jeden na Win 10 pro v165 i starszych wersjach, ten sam problem na kilku maszynach wirtualnych i różnych połączeniach internetowych (i wszystko działało). Cóż, dowiem się pewnego dnia XD dziękuję za pomoc!

Czy Twój SDD działa? Moje testy sieciowe są w porządku, wszystkie pliki kalibracyjne zostały pobrane, 60 GB +, ale kiedy klikam na rekomendacje i chcę naprawić, to nie naprawi, chyba że połączy się z internetem / topix, który jest zielony. Wygląda na to, że pomimo pobrania wszystkich plików nie będzie działać bez połączenia z internetem z serwerami jag
Czy uruchomiłeś od razu offline1 login, a następnie offline2?

Tak, wszystko uruchamiam w VM. Nie wiem, co się dzieje z moim SDD (wcześniej działało bez problemu), kilka dni temu zainstalowałem najnowszą wersję z linku jlr i postępowałem zgodnie z instrukcjami. Wszystkie pliki kalibracyjne pobrane (ponownie) itp. Kiedy połączę się z moim Jaguarem z 2013 roku, znajdę problem, kliknę rekomendacje, chcę wykonać, zatrzymuje się, prosząc o połączenie z internetem i topix, mimo że mam oba :( Wdrożyłem również jeden na Win 10 pro v165 i starszych wersjach, ten sam problem na kilku maszynach wirtualnych i różnych połączeniach internetowych (i wszystko działało wcześniej). Cóż, dowiem się pewnego dnia XD dziękuję za pomoc!
Czy uruchomiłeś natychmiast offline1, a następnie offline2?

Czy uruchomiłeś od razu logowanie offline1, a następnie offline2?
Postępowałem zgodnie z tym plikiem tekstowym:

1. Uruchom NAJPIERW VCredist all-in-one.
2. Zainstaluj program podstawowy JLR v165
3. Uruchom OFFLINE1.exe
4. Uruchom JLR SDD, a następnie zaloguj się, używając poniższej nazwy użytkownika i hasła.
5. Wyjdź z SDD.
6. Uruchom OFFLINE2.exe
7. Uruchom ponownie komputer - uruchom SDD i używaj go normalnie.

321 - 340 of 437 Posts