Jaguar Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
820 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Trying to post a "how to" on my AWD hub replacement thread, and got the following message:

You have included a total of 11 images in your message. The maximum number that you may include is 4. Please correct the problem and then continue again.

Images include use of smilies, the BB code tag, and HTML <img> tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.

*four* images *including* smilies!?!?!?!?

...AND... why isn't the image in my sig showing?
 

·
Registered
Joined
·
17,905 Posts
Tym
As mentioned on the forum problems thread the new forum only allows 4 pics in any post.Simply add any others into the next post.As also mentioned on the forums problems thread Administrator knows about the signature issue as not all signatures transferred from the old forum.He said he is addressing that and other issues.Only he can sort!
 

·
Registered
Joined
·
820 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks Buck - I'd not seen those...
 

·
Registered
Joined
·
820 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Tym
As mentioned on the forum problems thread the new forum only allows 4 pics in any post.Simply add any others into the next post.As also mentioned on the forums problems thread Administrator knows about the signature issue as not all signatures transferred from the old forum.He said he is addressing that and other issues.Only he can sort!
I think it's because there's a setting in the signature page "Allow Image BB Code No" which should be set to "yes" ;)
 

·
Registered
Joined
·
820 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Odd... how come your's shows?
 

·
Registered
Joined
·
820 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Tanks Rory - that's great - any move on getting the siggy pics back too ;) ;) ;)
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top